ZELF BOEKHOUDING DOEN

ZELF BOEKHOUDING DOEN EN VEEL BESPAREN?

Toen ik jaren geleden met mijn eigen onderneming startte, was zelf boekhouding doen, nog een groot vraagteken voor mij. Hoewel ik administratieve werkervaring had, durfde ik het niet aan zelf mijn boekhouding te doen en nam dus een capabele doch dure boekhouder in vertrouwen om deze klus te klaren. Toevallig ontdekte ik later het online boekhoudprogramma Acumulus.

Ik had al meerdere online boekhoudprogramma’s uitgeprobeerd, maar geen enkele vond ik makkelijk genoeg om mee te werken. Des te verfrissender was dit, toen nog relatief jonge programma, dat ik ook nog gratis 1 maand met alle toeters en bellen kon uitproberen voor ik me zou vastleggen, of niet.

Op moment van schrijven gebruik ik dit programma al vele jaren met veel plezier en gemak en heb mijn dure boekhouder niet meer nodig. Dit bespaart me meer dan € 1000 per jaar en ik hou prima zicht op mijn eigen administratie. Er hoort een gratis leden supportforum bij en de hulp is snel en vriendelijk, zelfs tijdens weekends en avonden. Ik kan dit programma dus ten zeerste aanbevelen! Probeer het zelf geheel vrijblijvend voor een hele maand lang door je hier te registreren.

HOE WERKT DAT ZELF BOEKHOUDEN DAN?

Ik vink eenvoudig aan wat van toepassing is en Acumulus doet de rest! In Acumulus voer ik gegevens in met behulp van menu-gestuurde invoerschermen. Voor facturen met verlegde BTW, internationale facturen en bijvoorbeeld de marge-regeling, vink ik eenvoudig aan wat van toepassing is. Ook uitgaven met bijvoorbeeld afschrijvingen over meerdere jaren of een privé-gedeelte, kan ik eenvoudig verwerken.

ZELF AANGIFTE DOEN

Zelf aangifte doen… sneller inzicht in mijn cijfers, minder kosten!
Met Acumulus kan ik nu zelf eenvoudig aangifte doen van de omzetbelasting (BTW) alsook de inkomstenbelasting. Alle benodigde zakelijke gegevens worden automatisch voor mij op een rij gezet. De aangifte omzetbelasting kost mij zo met Acumulus maar enkele minuten per kwartaal! De besparing door het zelf te doen, kan oplopen tot enkele duizenden euro’s per jaar.

ZELFS MIJN JAARREKENING MET ACUMULUS

Voor de aangifte inkomstenbelasting levert Acumulus zelfs een uitgeschreven jaarrekening waarin staat aangegeven wat ik moet invullen op welke plek in het aangifte-programma van de belastingdienst. Heerlijk!

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
  To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.