WORDPRESS CURSUS

WordPress cursus is een initiatief van LogoLogics. Het doel van deze website is een breed publiek kennis te laten maken met WordPress.
Hiervoor een is GRATIS ONLINE STARTERSCURSUS WORDPRESS beschikbaar met maar liefst 20 lessen die 2 lesuren beslaan. 

Met de gratis starterscursus leer je begrijpen wat WordPress nu precies is en wat je ermee kunt. Je leert echter ook stap voor stap een eenvoudige WordPress website op te zetten! Bekijk hier even mijn gratis video die toont hoe eenvoudig registratie werkt.

Ook als je website of shop door Logologics is gebouwd, kan deze cursus je helpen je website aan te passen.

PREMIUM WORDPRESS LESSEN

Naast deze uitgebreide Gratis WordPress Cursus, biedt LogoLogics ook premium WordPress lessen en cursussen aan. Zo leer je, met makkelijk te volgen video’s, in korte stappen, hoe je het thema kunt inrichten en je website een eigen professionele uitstraling kunt geven. Via het contactformulier of de Facebookgroep kun je aangeven of je interesse hebt in lessen of een cursus die nog niet beschikbaar is. Indien binnen de mogelijkheden zullen wij deze dan zo spoedig mogelijk beschikbaar maken.

Indien je onze WordPress Online Cursus volgt op Facebook, blijf je op de hoogte van nieuw toegevoegde of gewijzigde lessen. Buiten de cursussen zelf, is er ook een besloten Facebookgroep voor onze leerlingen. Hier kun je ervaringen of tips van andere leerlingen ontvangen en zelf geven. Extra leuk en motiverend!