WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE?

Snel professioneel online!

WAT KOST ZELF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

Behalve de kosten van je eigen domeinnaam en een hostingpakket wat vaak al kan vanaf een € 25/jaar, kun je eigenlijk helemaal gratis je eigen WordPress website bouwen. Als je geen al te hoge eisen stelt, kom je met een gratis thema en gratis plugins al een heel eind, maar natuurlijk moet je wel leren werken met WordPress en alles wat daarmee verband houdt. Meestal wil je ook goed gevonden worden in zoekmachines en dus moet je ook daar een minimum aan kennis van opdoen. Met de juiste kennis, kun je dit allemaal zelf en gratis voor elkaar krijgen met een WordPress website die, in vergelijking met andere CMS platformen, gelukkig erg gebruiksvriendelijk. Heb je zin en tijd om dit te leren, dan kun je via deze gratis WordPress 100% online video cursus aan de slag. Behalve de zeer uitgebreide gratis basis cursus zijn er ook andere meer  gevorderde cursussen aan zeer democratische prijzen.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

Zelf je WordPress webite bouwen en onderhouden is niet voor iedereen weggelegd, want misschien heb je er gewoon geen aanleg, motivatie of tijd voor. In dat geval kan de kost van een WordPress website laten maken super meevallen. Een kant en klare budgetwebsite is voor jou als starter met beperkt budget een zeer betaalbaar alternatief. Hier kun je ook nog kiezen of je daarna wel zelf kleine aanpassingen gaat doen of alles aan ons wilt uitbesteden. Lees hieronder meer over wat een wordpress website laten bouwen kost en hoe je goedkoop je WordPress website snel online kunt  hebben!

WAT KOST EEN WORDPRESS BUDGETWEBSITE ALL IN?

Goedkoop een website laten maken en toch snel en professioneel online zijn met je bedrijf?
Dat kan met onze All in one Budgetwebsite formule!

Je hebt keuze uit een aantal maatwerk layouts, waar wij, na opdracht en betaling, mee aan de slag gaan. Je eigen unieke bedrijfsuitstraling krijgt zo vorm zodat je onderscheidend blijft ten opzichte van je concurrenten. Ligt het schrijven van pakkende teksten je niet zo goed of heb je er geen tijd voor? Dan hebben wij goed nieuws, want  je kunt er ook voor kiezen om de teksten door ons te laten schrijven en ons rechtenvrije foto’s laten kiezen die naadloos passen bij je bedrijf en doelgroep.

Alles onder één kap!

Bij ons heb je alles handig onder één kap, want ook logo, huisstijl en het regelen van drukwerk en hosting, kun je aan ons uitbesteden!

Het kiezen van een geschikte en beschikbare domeinnaam kan voor een leek vaak verwarrend zijn en daarom begeleiden wij je ook in dit proces. Met ons concept “goedkoop website laten maken” nemen we dit allemaal van je over zodat je snel en zorgeloos online bent met je bedrijf. Naarmate je bedrijf of vereniging groeit, kan het zijn dat je meer opties en functionaliteiten nodig hebt.
De budgetwebsite kan steeds verder uitgebreid en aangepast worden, ze “groeit” gewoon mee met je onderneming.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE

Klanten vertellen

Sedert onze start in januari 2008 hebben wij honderden ondernemers mogen helpen met hun eigen opstart of met het creëren van een compleet nieuwe branding en uitstraling en webdesign. 99% van onze klanten beoordeeld ons met een gemiddelde van 9.2 en daar zijn we trots op! Je vindt de klantbeoordelingen onder andere op:
"I've been through a lot of developers but I can't recommend Annie enough. Brilliant service. Helpful from the outset. She did exactly as she promised. Page load dropped from 12-15 sec. to below 5sec. She is instantly my go-to person now."
Conor Brady
CEO Ierland
"Vanaf het eerste contact voelde het goed en het klikte gelijk. Voor mij is Logologics betrouwbaar en het ideale bedrijf dat mijn werk uit handen heeft genomen. Ze komen al hun afspraken na. Ik ben dik tevreden en kan dit bedrijf is zeker aanraden!"
Deborah Baarh
CEO Aruba
"Voor mijn Rechtspraktijk was ik toe aan een nieuw logo en website op maat. Door de zeer persoonlijke manier van werken verliep het hele proces buitengewoon snel en efficiënt. Annie geeft indien nodig een duidelijke uitleg waar zij mee bezig is."
Pascal Carels
CEO Nederland
"Prima service en prijs - kwaliteitsverhouding! LogoLogics denkt goed mee en is zeer klantgericht. Wat me erg aanspreekt is dat ze vrijwel altijd bereikbaar zijn. Ondertussen 3 webshops door hun laten bouwen en onderhouden!"
LOGOLOGICS WEBDESIGN
De Mobiele Kok
CEO Nederland