WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE?

snel professioneel online

ZELF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

Behalve de kosten van je eigen domeinnaam en een hostingpakket ( kan al vanaf een € 25/jaar ) kun je eigenlijk helemaal gratis je eigen WordPress website bouwen. Als je geen al te hoge eisen stelt, kom je met een gratis thema en gratis plugins al een heel eind. Natuurlijk moet je wel leren werken met WordPress en wil je ook gevonden worden in de zoekresultaten. Met de juiste kennis, kun je dit allemaal zelf en gratis voor elkaar krijgen met een WordPress website. In vergelijking met andere CMS platformen, is WordPress erg gebruiksvriendelijk. Heb je zin en tijd om dit te leren, dan kun je via deze gratis WordPress 100% online video cursus aan de slag. Behalve de zeer uitgebreide gratis basis cursus zijn er ook andere meer gevorderde cursussen gevorderde cursussen aan zeer democratische prijzen.

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

Zelf je gratis WordPress webite bouwen en onderhouden is niet voor iedereen weggelegd. Misschien heb je er gewoon geen aanleg, motivatie of tijd voor. In dat geval kan de onderstaande optie van een kant en klare budgetwebsite een zeer betaalbaar alternatief zijn. Hier kun je ook nog kiezen of je daarna wel zelf kleine aanpassingen gaat doen of alles wilt uitbesteden aan de webbouwer. Lees hieronder meer over goedkoop je WordPress website snel online te hebben!

KIES JE LAYOUT

Hieronder een aantal layouts waaruit gekozen kan worden.
Ze worden geheel aan je eigen huistijl, tekst, kleuren en logo aangepast.
Of ga direct via onderstaande linken naar:
budgetwebsite bestellenhoe werkt het?

BUDGETWEBSITE ALL IN

Goedkoop een website laten maken en toch snel en professioneel online zijn met je bedrijf?
Dat kan met onze All in one Budgetwebsite formule!

Als basis gebruiken wij op maat gemaakte ontwerpen, waaruit je een keuze kunt maken. Natuurlijk wil je niet met identiek dezelfde uitstraling als je concurrent voor de dag komen. De gekozen layout wordt daarom slechts als basis gebruikt. Wij werken na je opdracht en betaling alles dusdanig uit dat ook deze budgetwebsite uniek, professioneel, en afgestemd is op jouw bedrijf en huisstijl.

Dit doen we door jouw eigen aangeleverde teksten en foto’s in de website in te voeren. Je kunt er ook voor kiezen om na overleg en offerte de teksten door ons te laten schrijven en door ons rechtenvrije stockfoto’s te laten kiezen en aanschaffen die naadloos passen bij je bedrijf en doelgroep.

Het kiezen van een geschikte en beschikbare domeinnaam kan voor een leek vaak verwarrend zijn. Ook hier begeleiden wij je in dit proces.
Je hoeft je ook niet druk te maken over het laten registreren van je domeinnaam en kiezen van een hostingpakket.
Met ons concept `goedkoop website laten maken` nemen we dit allemaal van je over zodat je snel en zorgeloos online bent met je bedrijf.

Naarmate je bedrijf of vereniging groeit, kan het zijn dat je meer opties en functionaliteiten nodig hebt.
De budgetwebsite kan steeds verder uitgebreid en aangepast worden, ze “groeit” gewoon mee met je onderneming.

GOEDKOOP WEBSITE LATEN MAKEN

MOGELIJK MET ONZE BUDGETWEBSITE ALL IN ONE!

WORDPRESS CURSUS 100% ONLINE

Onze budgetwebsites zijn allemaal voorzien van het gebruiksvriendelijke WordPress CMS ( Content Management System ) dat het online beheer van je website mogelijk maakt. Indien je zelf aan de slag wilt met het bewerken van je teksten en foto’s of extra pagina’s wenst te gaan aanmaken en dergelijke, kun je gebruik maken van onze GRATIS WORDPRESS ONLINE CURSUS.

MEER INFO VRAGEN
close slider

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.