WIE HEEFT JE FACEBOOKPAGINA GELIKED?

VIND WIE JE FACEBOOKPAGINA GELIKED HEEFT!

Net als je trots denkt te weten wat en waar je alles op en in je Facebookinstellingen terugvindt, vind vadertje Facebook dat het tijd is om het roer weer eens om te gooien. Na de recente veranderingen begin 2016 met de opkomst van de ( toch wel handige facebookmanager  ) ligt het niet voor de hand dat je vindt wie je Facebook pagina geliked heeft!

Ik heb het dan niet over de statistieken die je alleen vertellen hoeveel likes je hebt maar wel de lijst met namen van personen en andere pagina’s die jouw pagina geliked hebben. Velen zoeken gefrustreerd naar deze lijst met Facebook likes en dus dacht ik tijd voor een verlossend blogberichtje!

Graag verlos ik jullie uit deze frustrerende cirkel en deel hieronder waar je dit op moment van schrijven ( maart 2016 ) kunt vinden.
Ik zou zeggen, geniet ervan zolang het duurt!

VOLG DEZE STAPPEN:

 1. zorg dat je bent ingelogd als beheerder van de betreffende pagina
 2. klik rechts rechts bovenaan op ” instellingen”
 3. kies daar voor ” Personen en andere pagina’s”

 

Hier oVind wie je Facebook pagina geliked heeftnder een visueel beeld van waar je deze instelling terugvindt:

vinden wie je heeft geliked op Facebook pagina

WAAROM IS HET VINDEN VAN JE PAGINA LIKES BELANGRIJK?

Behalve je persoonlijke nieuwsgierige aard, kan het zeker met een bedrijfspagina leerzaam zijn te weten wie je bedrijfspagina liked op Facebook.
Niet alleen leer je zo je doelgroep beter kennen, maar kun je ook gerichte acties zoals coupons of acties direct naar specifieke personen of bedrijven sturen.

Zorg dat je dicht bij je doelgroep blijft en zorg voor interessante interactie. Facebook is een fantastisch medium om contact te houden met je doelgroep en onder de aandacht te komen van nieuwe potentiële klanten.
Dus vind wie je Facebook pagina geliked heeft en maak slim gebruik van deze informatie!

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
  To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.