WIE HEEFT JE FACEBOOKPAGINA GELIKED?

Net als je trots denkt te weten wat en waar je alles op en in je Facebookinstellingen terugvindt, vind vadertje Facebook dat het tijd is om het roer weer eens om te gooien. Na de recente veranderingen begin 2016 met de opkomst van de ( toch wel handige facebookmanager  ) ligt het niet voor de hand dat je vindt wie je Facebook pagina geliked heeft!

Ik heb het dan niet over de statistieken die je alleen vertellen hoeveel likes je hebt maar wel de lijst met namen van personen en andere pagina’s die jouw pagina geliked hebben. Velen zoeken gefrustreerd naar deze lijst met Facebook likes en dus dacht ik tijd voor een verlossend blogberichtje!

Graag verlos ik jullie uit deze frustrerende cirkel en deel hieronder waar je dit op moment van schrijven ( maart 2016 ) kunt vinden.
Ik zou zeggen, geniet ervan zolang het duurt!

VOLG DEZE STAPPEN:

  1. zorg dat je bent ingelogd als beheerder van de betreffende pagina
  2. klik rechts rechts bovenaan op ” instellingen”
  3. kies daar voor ” Personen en andere pagina’s”

 

Hier oVind wie je Facebook pagina geliked heeftnder een visueel beeld van waar je deze instelling terugvindt:

vinden wie je heeft geliked op Facebook pagina

WAAROM IS HET VINDEN VAN JE PAGINA LIKES BELANGRIJK?

Behalve je persoonlijke nieuwsgierige aard, kan het zeker met een bedrijfspagina leerzaam zijn te weten wie je bedrijfspagina liked op Facebook.
Niet alleen leer je zo je doelgroep beter kennen, maar kun je ook gerichte acties zoals coupons of acties direct naar specifieke personen of bedrijven sturen.

Zorg dat je dicht bij je doelgroep blijft en zorg voor interessante interactie. Facebook is een fantastisch medium om contact te houden met je doelgroep en onder de aandacht te komen van nieuwe potentiële klanten.
Dus vind wie je Facebook pagina geliked heeft en maak slim gebruik van deze informatie!