TEVREDEN KLANTEN

Wat anderen over ons vertellen.....

KLANTEN VERTELLEN VIA GOOGLE REVIEWS

tevreden klant LogoLogics
Tevreden klanten LogoLogics
REVIEW OVER LOGOLOGICS DOOR CONOR BRADY
REVIEW LOGOLOGICS
KLANTEN VERTELLEN OVER LOGOLOGICS RUDY MANDERS
TEVREDEN OVER LOGOLOGICS

Een greep uit onze onafhankelijke review pagina op “Alle bedrijven in Heerlen” en via de aanbevelingen van Linkedin.
LogoLogics is gestart in januari 2008 en mocht in de loop der jaren honderden tevreden klanten verder helpen.

tevreden-klanten-logologics

 

De Mobiele Kok

Prima service – goed mee denken
29 januari 2016 om 09:59
Erg fijn contact gehad met Annie over onze BBQ webshop, goed mee gedacht, snelle reactie en prima prijs
Pluspunten: service, prijs

Logologics, de oplossing om snel aan de slag te gaan
23 juni 2016 om 21:53

Ik had in het verleden al eerder met Logologics samen gewerkt en ook dit keer hoefde ik niet te wachten om hulp te krijgen.
Duidelijk, snel en vriendelijk
M.Brandt – Voor Jezelf Opkomen

MPKC
SUPER gedaan LogoLogics!
11 september 2013 om 08:11
De werkwijze, de snelheid, de prijs, het resultaat, in 1 woord helemaal SUPER, wij als hele team danken jullie voor het geleverde resultaat en zou zeggen ga zo door, ik zal jullie zeker aanbevelen! Groet team MPKC

Uitstekende kwaltiteit ven zeer betaalbare prijs!
09 september 2013 om 07:29
Voor mijn Rechtspraktijk was ik toe aan een nieuw logo en website op maat. Door de zeer persoonlijke manier van werken verliep het hele proces buitengewoon snel en efficiënt. In tegenstelling tot de grotere websitebouwers realiseert Logologics dat niet iedereen thuis is in deze materie en geeft zij indien nodig een duidelijke uitleg waar zij mee bezig is.
Rechtspraktijk Carels
Pluspunten:Persoonlijk, snel, efficiënt en kwalitatief hoog eindproduct.

Logopedie Maatwerk
03 september 2011 om 21:11
Een uitstekend overleg en terugkoppeling over alle besproken zaken. Luisteren goed naar hetgeen we willen en sluiten daar goed op aan. Altijd even hartelijk en vriendelijk.

Pluspunten: informeren zich over achtergrond, snelle reacties op vragen. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Verbeterpunten: zijn er niet

M.R. van Yperen
Juridisch en Economisch Advies

Logologics is een topbedrijf
03 mei 2011 om 15:21
Als startende ondernemer ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die voor mij een logo wilde ontwikkelen en een huisstijl wilde ontwerpen. Logologics was het eerste bedrijf die reageerde. Ze hadden meteen al een vrijblijvend proef ontwerp gemaakt. Dat ontwerp is de mooiste van alle aanbieders gebleken. Met veel plezier ben ik samen met LogoLogics de ontwerp fase doorgelopen. Alle inbreng van mijn kant werd in het ontwerp meegenomen. Nu heb ik een zeer mooi logo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen allen via LogoLogics ontworpen en via hun drukker laten drukken. Kortom, Logologics is een snelle betrouwbare partij die mooi werk levert tegen zeer voordelige tarieven.

Pluspunten:
snel werkend, kwaliteit leverend bedrijf die graag een stap extra zet voor hun klanten

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
  To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.