PRIVACYVERKLARING

LOGOLOGICS
Zegelboomerf 8
6413 LE Heerlen
kvk: 14105160
[email protected]

Wanneer je gebruik maakt van deze website en/of diensten bij ons afneemt, laat je meestal gegevens achter, zodat we je diensten ten volle kunnen leveren.
Ook plaatsen we zogenaamde cookies in je browser, teneinde onze diensten te verbeteren en de klantervaring prettiger en efficiënter te maken.
Iedereen kan in eigen browser deze cookies uitzetten, waardoor het voor gelijk welke website, onmogelijk is dit te doen.

COOKIES DOOR DERDEN

Google Analytics:
analyseren van bezoeken en verkeersbronnen en conversietracking. Privacy verklaring Google
Google Console
(t.b.v. het analyseren van bezoeken en verkeersbronnen)
CloudFlare:
verbeteren van de stabiliteit van de website.
Youtube
Voor het kunnen afspelen van embedded video’s.

HOE VERKRIJGEN WIJ JOUW GEGEVENS?

Je laat op de volgende manieren je gegevens bij ons achter:

  • Navigatie door de website
  • Invullen van formulieren
  • Aanmelden voor nieuwsbrief
  • Je geeft je gegevens door via e-mail of telefoon

WAT DOEN WIJ MET DE VERZAMELDE GEGEVENS?

  • Anoniem verzamelen en analyseren van statistieken ten einde de website te optimaliseren.
  • Het leveren van de producten en diensten die je van ons afneemt.
  • Het afwikkelen van betalingen.
  • Het opbouwen van een contacthistorie.

HOE LANG BEWAREN WE JE GEGEVENS?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

HOE BEVEILIGEN WIJ JOUW GEGEVENS?

Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.
Wij zullen nooit jouw gegevens verkopen aan andere partijen.

CONTACT – MAILING – RECLAME

Mocht je toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kan je altijd aangeven dat je niet meer wilt dat wij contact met je opnemen.
Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

INZICHT IN JE GEGEVENS

Je kunt altijd inzicht vragen in jouw gegevens.
Je kunt hiertoe een schriftelijk verzoek bij ons indienen.
Je kunt op basis van de uitkomsten ook verzoeken om je gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

CONTACTGEGEVENS

De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door ons beheerd.
Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kun je altijd contact met ons opnemen.

VOLDOET DEZE SITE AAN DE AVG?

Ja, wij hebben allerlei maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat wij aan de nieuwe wetgeving voldoen.
Zo hebben we een SSL-certificaat op onze website, hebben we onze cookie- en privacymelding op de website aangepast en
hebben we strikte protocollen als het gaat om loginnamen en wachtwoorden en hebben we inzichtelijk welke gegevens we exact verwerken.

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt via de website of ander kanaal, telefonisch contact met ons opneemt en/of een overeenkomst met ons aangaat worden onderstaande gegevens van je opgeslagen:

• Bedrijfsnaam
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Postcode
• Woonplaats
• e-mailadres
• Telefoonnummer
• Domeinnaam
• IBANnummer (automatische betalingen)

Deze gegevens gebruiken we om de overeenkomst tot stand te kunnen brengen, je onze diensten en producten te kunnen aanbieden en leveren en je te kunnen factureren.

MEER INFO VRAGEN
close slider

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.