OUDE VERSIES VAN EEN PLUGIN DOWNLOADEN

OUDE VERSIES VAN EEN PLUGIN DOWNLOADEN

Je hebt netjes updates uitgevoerd in je website of webshop, maar ondekt dat er een en ander niet goed werkt door de update van een bepaalde plugin. Vervelend toch?

Natuurlijk is het beter dat je eerst in een zogenaamde “staging site” ( subfolder die niet zichtbaar is voor grote publiek ) updates doet en pas als alles vlotjes loopt, deze updates ook in de live site doorzet.

Maar wat als je dat nu net niet gedaan hebt en je site niet naar behoren werkt hierdoor?

Als je verstandig bezig bent geweest neem je ook altijd eerst een backup, VOOR je updates doet. Zo kun je deze altijd nog terugzetten en je live site goed laten functioneren, tot je het probleem hebt opgelost.

Echter kun je er ook voor kiezen alleen die ene boosdoener ( plugin ) gewoon terug te zetten naar de versie die er was VOOR het conflict zich voordeed. Op deze manier kun je ook het probleem achterliggen oplossen zonder de live site in problemen te brengen.

WAAR VIND JE DE OUDERE VERSIE VAN EEN WORDPRESS PLUGIN?

OUDE VERSIES VAN EEN PLUGIN DOWNLOADEN

Ga allereerst naar de WORDPRESS REPOSITORY

Klik bovenaan in het menu op het tabblad “PLUGINS“.
Tik nu de naam in van de betreffende plugin, b.v. WP SUPER CACHE.

Nu je op de pagina van deze plugin bent, scroll naar beneden en aan de linkerkant klik op ” GEAVANCEERDE WEERGAVE

Dit leidt naar een pagina waar je bovenaan meestal de statistieken ziet staan. Scroll helemaal naar beneden tot je ” EERDERE VERSIES” ziet staan. Klik op het pijltje en kies het versie nummer dat je nodig hebt. Zodra dat nummer is geselecteerd, klik je op “DOWNLOAD” en kun je de eerdere versie naar je computer downloaden. Daarna kun je die via het dashboard van WordPress weer uploaden zoals je dat normaal doet met een nieuwe plugin. Je kunt je bestanden ook benaderen via je cPanel bij je host of via een FTP programma zoals Filezilla en daar de oude versie folder weer uploaden.

Indien deze plugin versie inderdaad het conflict veroorzaakte, is je site nu in orde. Zie je dat nog niet? Denk er dan aan dat je alle eventuele cache leegt in je installatie, je eigen browser op je computer of ander apparaat. Heb je nog een CDN ( Content Delivery Network ) flush dan ook daar alle cache. Hierna moet alles weer normaal werken en heb je rustig de tijd het euvel eerst te verhelpen!

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
  To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.