INTRODUCTIE AVG

25 mei 2018 wordt de AVG ( Algemene Verordening Gegevensbescherming ) definitief van kracht. Menig ondernemer of vereniging probeert grip te krijgen op wat dit nu precies inhoudt voor hun bedrijf en website of webshop en hoe ze dit in de praktijk dienen om te zetten. Zelf gingen we op zoek naar duidelijke informatie en tips om dit op orde te krijgen. Wij benadrukken zelf geen advocaat of jurist te zijn. Als eindverantwoordelijke van je onderneming of vereniging, dien je zelf te beslissen welke stappen nodig zijn en of je hier al dan niet een advocaat of jurist voor wenst te raadplegen.

Wij zullen dus de reeds verzamelde informatie graag met jullie delen in deze reeks AVG blog artikelen en waar mogelijk steeds de bron vermelden van onze informatie. Onze reeks artikelen zijn bedoelt je alvast meer inzicht te verschaffen.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
    To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.