HOE WORDT MIJN WEBSITE GEVONDEN IN ZOEKMACHINES?

HOE WORDT MIJN WEBSITE GEVONDEN IN ZOEKMACHINES

 

HOE WORDT MIJN WEBSITE GEVONDEN IN ZOEKMACHINESDe meesten van ons weten wel dat de zoekmachine Google bestaat en dat het belangrijk is dat hun website gevonden wordt in die grootste zoekmachine ter wereld.

Echter, hoe werkt dat nu precies? Je zit met de vraag: HOE WORDT MIJN WEBSITE GEVONDEN IN ZOEKMACHINES
Stel je hebt een website over je rijschool, maar als je het woord “rijschool” intikt kom je je eigen website niet tegen in de zoekresultaten, wel die van je concurrenten.

DAT is inderdaad iets wat je liever niet wilt weten, of toch?

Om te begrijpen hoe dit komt, dient met eerst te begrijpen hoe deze zeer complexe maar ingenieuze zoekmachine werkt en welke factoren nodig zijn om jouw website hoger te laten verschijnen in de zoekmachine.

1. is de site zoekmachine vriendelijk samengesteld
2. hoe lang is de site al online
3. is de site reeds vaak bezocht
4. hoeveel linken zijn er van en naar deze site door relevante sites
5. is de site gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk
6. is de tekst en inhoud afgestemd op de relevante zoekwoorden
7. is er veel concurrentie met drukker bezochte sites

De start is dus dat een site zoekmachine vriendelijk werd aangemaakt, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd of SEO ( Search Engine Optimization ).
Daarnaast zal het, zonder de boost van een Google Adwords Campagne, een hele tijd duren eer de zoekmachines de nieuwe website, belangrijk genoeg
achten om ze te laten verschijnen in de zoekresultaten, laat staan hoog in de zoekresultaten.

Wat kan ik doen om mijn site sneller, hoger in de zoekresultaten te krijgen? 

De snelste en meest effectieve manier is het opstarten van een Google Adwords Campagne.

Hiermee worden je advertenties, welke een onderdeel zijn van een Adwords Campagne, op de eerste zoekpagina’s weergegeven, zodra je doelgroep naar je diensten op zoek is en een van je zoekwoorden intikt. Net zoals bij het laten plaatsten van advertenties in locale kranten en tijdschriften, zijn er kosten verbonden aan het laten opstarten van een Google Adwords Campagne.

Enerzijds de kosten het opzetten van de basis campagne met bijbehorende advertenties.
Het kostenplaatje is hier afhankelijk van hoeveel verschillende producten en/of diensten je op deze manier onder de aandacht van je doelgroep wenst te brengen.

Anderzijds er de kosten per keer dat een geïnteresseerde op je advertentie klikt en dus op je website terecht komt. Wordt er niet op geklikt betaal je ook niets aan Google. Dit kostenplaatje heb je zelf onder controle. Je bepaalt vooraf met diegene die je campagne gaat opstarten hoeveel je maximum budget per maand mag worden. Eens je dus bv. Een aantal klikken hebt gehad waardoor je dagbudget opgebruikt is, stopt Google automatisch met het weergeven van je advertentie en gaat pas de volgende dag weer vertonen tot je dagbudget op is.

Hoeveel je betaalt per klik is afhankelijk van een aantal factoren:
1. hoeveel concurrentie heb je en hoeveel bieden die voor hetzelfde product of dienst
2. zijn je advertenties kort, krachtig en pakkend genoeg om je doelgroep naar je site te lokken
3. bied je genoeg om hoog te scoren met je advertenties
4. is je site geoptimaliseerd voor zoekmachines
5. is je site overzichtelijk en wekt de pagina waar ze na het klikken op komen voldoende interesse om verder te kijken en tot actie over te gaan

LogoLogics helpt je graag verder met het optimaliseren van je website of het opstarten van een Google Adwords Campagne. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden!
HOE WORDT MIJN WEBSITE GEVONDEN IN ZOEKMACHINE

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
  To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.