HOE STOP IK SPELLETJES IN FACEBOOK?

HOE STOP IK SPELLETJES IN FACEBOOK?

Hoe stop ik spelletjes in Facebook?

Een terugkerende vraag die vrij simpel op te lossen is via de instellingen van je Facebook account.
Zie de screenshot hieronder, pas ze toe en stop die uitnodigingen voor spelletjes!!

Hoe stop ik spelletjes in Facebook?

 

 

Facebook spelletjes uitnodigingen blokkeren 787x455

Hoe stop ik spelletjes in Facebook?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

MEER INFO VRAGEN
close slider

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.