HOE MOET JE WORDPRESS CONFIGUREREN?

HOE MOET JE WORDPRESS CONFIGUREREN?

HOE MOET JE WORDPRESS CONFIGUREREN?
Nadat je succesvol een WordPress installatie hebt volbracht, is het erg aan te bevelen eerst WordPress correct te configureren of instellen.

Voor de zoekmachines en je gebruikers is het beter als er via de Permalinks instellingen een mooie nette url wordt gegenereerd en niet langer de typische url met allerlei nietszeggende cijfers en vraagtekens. Ook is het belangrijk datum en tijd correct in te stellen zeker als je een blog of e-commerce draait met WordPress als CMS platform.

Staat je tijd niet correct ingesteld, zijn je blogs op rare tijden gepubliceerd en krijg je ook geen correcte ordertijden binnen als er bestellingen doorkomen in je webshop. Instellen wie wat mag posten, of anderen berichten mogen plaatsen en dergelijke hoort ook bij de eerste stappen na het opzetten van een WordPress installatie.

Deze online WordPress cursus is hier een echte aanrader voor!
Vergeet zeker niet even te registreren voor de compleet gratis WordPress Online Cursus.


https://logologics.nl/blog/wordpress-tutorials/wordpress-configureren/

Hoe moet je WordPress configureren?

LET ME KNOW WHAT YOU NEED!

English
    To comply to the GDPR laws we need your consent, We will only use this data to answer your questions or start a project if you want us to.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

    CONFORM DE AVG WET DIENEN WIJ TOESTEMMING TE VRAGEN OM DEZE PERSOONSGEGEVENS TE VERWERKEN EN OP TE SLAAN ZOLANG NODIG IS OM JE VRAAG OF OPDRACHT TE VERWERKEN. WIJ VERKOPEN ZE ONDER GEEN BEDING AAN DERDEN. ZIE ONZE PRIVACYVERKLARING ONDERAAN DEZE WEBSITE.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.