DIENSTEN EN TARIEVEN

Grafisch ontwerp - Webdesign - Adwords

Als ondernemer komt er veel op je af. 
Eén aanspreekpunt voor huisstijl, website en hosting is dan een hele verademing!
Gebruik gerust het contactformulier aan de zijkant voor meer informatie!

WEBDESIGN-600X200

Je bent snel, zorgeloos en  professioneel online v.a. € 249 ex. btw.
Wij zorgen voor alle details en een responsive design!

Kies een gewenste layout uit onze keuzes onderaan deze pagina, geef de gewenste kleuren en lever de teksten en foto’s aan. Wij vullen hiermee  eenmalig en deskundig 4 pagina’s voor je in en maken zo je eigen unieke ontwerp. Zelf kun je daarna onbeperkt pagina’s aanmaken en bewerken.  Liever het werk aan ons overlaten? Dat kan door het aanschaffen van helpdesktijd budget! Daarna betaal je slechts € 29 ex.btw/m voor je hosting en domeinnaam, maandelijks onderhoud en updates, beveiliging, backups, basis SEO en licenties van de aanwezige modules. Je kunt ten all tijde uitbreiden of wijzigen na overleg en offerte. Na 1 jaar kun je maandelijks je website opzeggen. Uiteraard kun je, indien gewenst,  je domeinnaam meenemen.

WEBSHOP

Je bent snel, zorgeloos en  professioneel online v.a. € 899 ex. btw.
Wij zorgen voor alle details en een responsive design!

Een webshop is meestal maatwerk, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, modules, betaalopties en natuurlijk het aantal in te voeren producten. Indien je deze zelf wilt invoeren kan dit en bespaart natuurlijk enorm op de totale kostprijs. Voor € 899 ex. btw heb je alvast een solide basis en volledig functionerende webshop. Ook het maandelijks onderhoud en hosting is veeleisender dan een gewone website. Vul aan de zijkant het contactformulier in en vraag vrijblijvend een offerte voor je website. Je kunt ten all tijde uitbreiden of wijzigen na overleg en offerte. Extra support via helpdesktijd en video tutorials mogelijk. Na 1 jaar kun je maandelijks je webshop opzeggen. Uiteraard kun je, indien gewenst,  je domeinnaam meenemen.

HOST

Domeinnaam en hosting zijn onontbeerlijk wil je website of webshop op het wereldwijde web gepubliceerd kunnen worden.

Daarom bieden wij in onze “all in” pakketten direct hosting en domeinnaam keuzes aan via onze betrouwbare hostingpartner.  Je hebt er dus geen kosten of omkijken naar. Dit vereenvoudigt het hele proces en bezorgt jou weer minder kopzorgen! Alles onder één kap is handig en ook voordeliger!

Voor een gewone website of eenvoudige webshop, voldoet het basis hostingpakket ruimschoots. Uitgebreide webshops met veel producten hebben doorgaans een hoger en duurder hostingpakket nodig wil alles snel en soepel blijven draaien. Neem gerust contact op via het uitklap formulier aan de zijkant voor informatie op maat. Wij beantwoorden je vragen met plezier!

GRAFISCH-ONTWERP-LOGO-EN-HUISSTIJL

Bij een professioneel bedrijf, hoort een professionele uitstraling.
Je logo en huisstijl spelen hierin eveneens een belangrijke rol.

Ook hier bieden wij een handige en voordelige all in oplossing met het logo & huisstijl pakket voor € 499 ex. btw. Wij ontwerpen voor dit bedrag je logo, briefpapier, envelop en naamkaartje. Na overleg en betaling publiceren we snel,  één of meer voorstellen online op je eigen pagina. Je volgt zo makkelijk elke ontwikkeling en kunt ons feedback geven voor verdere uitwerking.

Bij elk ontwerp heb je binnen deze pakketprijs recht op 4 verfijningsrondes. Meestal is dat ruim voldoende om tot het gewenste resultaat te komen. Daarna leveren we prompt alle hoogwaardige grafische bestanden aan voor zowel eigen gebruik als drukwerk. Indien gewenst verzorgen wij ook je drukwerk!

SEO-GEVONDEN-WORDEN

Goed gevonden worden in de zoekmachines is in dit digitale tijdperk van cruciaal belang voor je bedrijf.

Daarom zit een solide SEO ( zoekmachine optimalisatie ) standaard in je website of shop en dienen wij de site in voor directe indexatie. Verder implementeren wij een zeer efficiënte SEO module en passen de nodige technieken toe in de website. Dit kun je later vrij makkelijk zelf toepassen al dan niet met extra helpdesktijd. Natuurlijk komt er veel meer bij kijken. Je tekst, product en je bedrijf moet aantrekkelijk genoeg zijn voor je doelgroep. Hoe langer een site online is en bezocht wordt, hoe meer de zoekmachine ze zal belonen met hogere  scores.  Wij kunnen ook een eenvoudige Adwords Campagne opzetten en onderhouden. Je betaalt dan opstart-en onderhoudskosten aan ons en de kosten per klik rechtstreeks aan Google. Wij regelen alles!

SUPPORT

Tenzij je niet zelf aan de slag wilt met maken en bewerken van je website, zul je zelden extra support nodig hebben.

Wij zijn trots op honderden klanten die ons sedert onze start in 2008, een gemiddelde tevredenheidsscore geven van 9.6 op support en 9.3 op kwaliteit/prijs. Wij dragen pro-actieve ideeën aan om je bedrijf en website zo soepel mogelijk te laten verlopen. Soms heb je wat extra hulp nodig en ook daar kun je bij ons voor terecht.

Wij hebben kant en klare video’s die je op weg helpen met het bewerken van je eigen website. Je kunt je inschrijven voor onze ” Gratis online wordpress cursus” en/of gevorderde cursussen volgen. Heb je een specifieke hulpvraag die nog niet in onze cursussen zit? Wij maken je een video op maat die je haarfijn uitlegt wat jij op dit moment nodig hebt. Hoe handig is dat?

LAYOUT OPTIES BUDGETWEBSITE

AANDACHT! Onderstaande  thema’s ( sport, schoonmaak, transport, kapper enz ) zijn slechts gebruikt om een layout aanschouwelijk te maken.  De sport layout kan evengoed dienen voor een ander soort bedrijf enz. Andere foto’s en teksten geven de site direct een andere uitstraling en geschikt voor een andere doelgroep. Vraag gerust naar de mogelijkheden en combinaties via het contactformulier aan de zijkant!

MEER INFO VRAGEN

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?