DIENSTEN EN TARIEVEN

Grafisch ontwerp - Webdesign - seo

Als ondernemer komt er veel op je af. 
Eén aanspreekpunt voor huisstijl, drukwerk, website en hosting is dan een hele verademing!
Gebruik het contactformulier indien je meer vragen hebt of een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

Je krijgt de lay-out in one pager vorm, zoals je die hebt gezien en  gekozen hebt. Indeling van de homepage, lettertype en grootte, eenvoudig contactformulier. Je kunt de bestaande demoteksten nu makkelijk zelf aanpassen door in te loggen vanaf je pc met internettoegang en vervangen met je eigen teksten en foto’s. Je kunt ook zelf zoveel nieuwe extra pagina’s aanmaken als je maar wilt. Wil je dit liever niet zelf doen? Maak dan gebruik van onze invulservice.

Behalve de starters budgetwebsiteformule realiseren wij uiteraard ook websites op maat. Wij overleggen met jou je wensen en werken deze uit in een maatwebsite. Makkelijk is vaak als je ons wat url’s van websites door mailt waar elementen of uitstraling in zit die dicht grenst aan je eigen idee. Zo krijgen we een compleet beeld van wat je voor ogen hebt. Natuurlijk verwerken we nooit copieen van een concurrent in je maatwebsite, we streven er naar je een unieke uitstraling te bezorgen die aan je wensen voldoet. Maatwerk heeft geen vast prijskaartje, aangezien alles afhangt van je wensen en eventuele extra functionaliteiten. Vraag gerust een offerte aan. Wij denken graag met je mee!

Je bent zorgeloos en professioneel online v.a. € 899 ex. btw.
Wij zorgen voor alle details en mobielvriendelijk design!

Een webshop is meestal maatwerk, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, modules, betaalopties en natuurlijk het aantal in te voeren producten. Voor € 899 ex. btw heb je al een solide basis en functionerende webshop. Voor deze prijs dien je dus zelf aan de slag te gaan met het invullen van je producten.

Wil je dit uitbesteden? Maak dan gebruik van onze invulservice.
Een enkelvoudig product laten invoeren kost minder werk dan een meervoudig product laten invoeren. Meervoudige producten zijn bijvoorbeeld T-shirts in meerdere kleuren en maten met elk verschillende prijzen en verzendkosten.

Ook het maandelijks onderhoud en hosting is veeleisender dan voor een gewone website.  Vraag vrijblijvend een offerte voor je webshop. Je kunt ten all tijde uitbreiden of wijzigen na overleg en offerte. Extra support via helpdesktijd en video tutorials mogelijk.

Een website moet, net als je auto, regelmatig onderhouden worden om goed en veilig te blijven functioneren. Het continue maandelijks updaten kan vaak kleine tot grotere tijdelijke conflicten veroorzaken, welke wij gelijk oplossen. Maandelijkse backups zorgen voor extra veiligheid in geval er iets flink zou misgaan om wat voor reden dan ook. Ook dienen er module licenties betaald te worden. Dit zit verwerkt in je maandelijks bedrag. Zo weet je steeds waar je aan toe bent en hebt er verder geen omkijken naar!

Wij registreren de door jou opgegeven domeinnaam ( indien deze natuurlijk nog vrij is ) en activeren het  hostingpakket en 1 e-mail account ( info@jouw-domeinnaam.nl ) We bezorgen de gegevens van onze betrouwbare hostingpartner voor het koppelen van deze mail in je eventuele apparaten of e-mail client.

Heb je al een domeinnaam?
Bezorg ons de verhuiscode van je huidige host. Wij verhuizen de naam dan naar onze hostingpartner’s server. Onze prijzen zijn berekend op het kunnen werken op en bij deze vertrouwde hostingpartner. Wij hebben hier goede ervaring mee, kennen onze weg in hun controle paneel en diensten en hebben korte lijnen met hun support. Hierdoor kunnen wij sneller en efficiënter werken, wat resulteert in minder werktijd moeten doorberekenen aan onze klanten.

In overleg en berekening meer werktijd, kan indien gewenst bij een andere hostingpartij gewerkt worden, maar dit heeft niet onze voorkeur.

We schakelen bij de host automatische incasso in op het door jou opgegeven bankrekening nummer, zodat dit steeds vanzelf goed geregeld blijft tot je opzegt.

Dit kleine bedrag voldoe je rechtstreeks aan onze hostingpartner. Heb je later behoefte aan een hoger/zwaarder pakket, doordat je je site sterk laat uitbreiden, dan betaal je vanaf dan het jaarlijks bedrag dat bij je nieuwe keuze hostingpakket past.

Al onze websites krijgen een solide zoekmachinevriendelijke basis met een SEO module waarmee je zelf je teksten zoekmachinevriendelijk kunt invoeren. Heb je weinig tot geen kennis van SEO of gewoon geen tijd of zin dit zelf te doen? Maak dan gebruik van onze invulservice!  Wij analyseren dan eerst je aangeleverde teksten en foto’s en passen deze waar nodig aan om optimale kansen in de zoekmachines te verkrijgen op je belangrijkste zoekwoord EN aantrekkelijk en prettig leesbaar zijn voor je doelgroep.

Wij voegen je aangeleverde teksten en foto’s op deskundige, beproefde en zoekmachinevriendelijke manier, eenmalig in je pagina’s. Wij zorgen dat alles ook op kleine mobiele schermen goed leesbaar en prettig ingedeeld is. Je hebt hier verder dus ook helemaal geen omkijken meer naar!

Nee, alles wordt makkelijk op je eigen tempo online geregeld, meestal via e-mailcontact, maar telefonisch kennis maken kan ook! Engelstaligen helpen we puur via e-mail communicatie. Alle werkzaamheden kun je vanuit je vertrouwde omgeving, wanneer het jou uitkomt, volgen via de link naar je nieuwe website.

Ja, ook hier zit je goed met onze budgetwebsites! Heb je later wat meer budget en wil je toch een andere uitstraling qua lay-out en kleurenschema, dan kun je dit voordelig door ons laten uitvoeren na offerte!

Indien je snel online al de gevraagde gegevens correct en klaar doorgeeft, kunnen wij je site meestal binnen een week of twee online plaatsen op je eigen domein. Indien nodig kan het ook sneller, wij zijn wel afhankelijk van hoe snel wij de nodige gegevens en info doorkrijgen van jou.

Geen probleem, ook hier bieden we een extra voordelig totaalpakket aan ( € 499 ex. btw ).
Indien gewenst houden we hier ook rekening met je startersbudget en krijg je flinke korting op onze normale tarieven. Dit kunnen we doen door het recht op het aantal aanpassingen te verminderen naar bv 2 rondes i.p.v. 4. Vraag in ieder geval naar de mogelijkheden, we denken graag met jou mee om tot een optimale en haalbare oplossing te komen!

Inderdaad! Als extra service aan onze klanten met opdrachten voor flyers, brochures, naamkaartjes, banners en dergelijke, verzorgen wij desgewenst ook het drukwerk. Dit besteden wij uit aan onze betrouwbare partner, waar we al jaren mee samenwerken. Wij zorgen dan dat de correcte bestanden naar de drukkerij doorgestuurd worden en regelen alles tot aan de deur bezorgd, met een track&trace code.

Je kunt je  inschrijven voor onze Gratis Online WordPress cursus via deze link. Je kunt daar ook betaalbare gevorderde cursussen doorlopen. De cursus AAN SLAG MET WORDPRESS – THE BASICS is speciaal geschikt voor klanten die alleen wat kleinere aanpassingen zelf willen doen. Wil je wat extra hulp of uitbreiding? Dat kan! Mail ons je wensen en we adviseren de hoeveelheid helpdesktijd die je best vooraf aanschaft. Na ontvangst betaling en zolang je een tegoed aan budget open hebt staan gaan we snel voor jou aan de slag. Je krijgt steeds helder hoeveel er verbruikt is en wat er overblijft van je budget. Is je vraag snel te beantwoorden of bestaat er al een video tutorial van, helpen we je kosteloos verder!

Diensten en tarieven