GEGEVENS DOORGEVEN

Snel en efficiënt je gegevens doorgeven!

Gebruik maken van het formulier, spaart veel tijd en zorgt dat je snel online kunt zijn. Beschik je nog niet over alle gegevens?  Sla deze vakken dan gerust over. Je kunt tijdelijk stoppen met invullen en opslaan en op een later tijdstip het formulier verder afwerken. Wij nemen hoe dan ook contact met jou op voor verder overleg via e-mail of telefoon. Pas na jouw uitdrukkelijke akkoord volgt facturatie en gaan we voor jou aan de slag!

Wil je nog sneller geholpen worden? Bestel dan direct de layout van je keuze via onze virtuele winkel.
Geen zin in dit formulier? Gebruik het korte contactformulier via menuknop “contact” of bel ons op 045 – 88 88 706.  Wij begeleiden je met plezier door het opstartproces!

Neem contact met ons op

BUDGETWEBSITE ALL IN BESTELLEN

 • Telefoonnummer(s) dat we op je contactpagina moeten invoeren.
 • Vul hier het e-mailadres in waarop we je nu kunnen bereiken.
 • Geef hier je persoonlijke naam op aub.
 • Geef hier het volledige adres van je bedrijf op, zodat we dit op je contactpagina kunnen vermelden.
 • Vul hier je kvk nummer in aub. Dit is verplicht te vermelden op elke bedrijfswebsite. Indien je wenst dat je BTW nummer ook op je website komt, graag ook vermelden. Heb je deze nummers nog niet? Sla dit dan over en lever ze later aan.
 • BV: mijn-domeinnaam.nl ( .nl is de extentie ) en is inbegrepen in dit pakket. Wil je een .com of .eu of iets dergelijks kan dit ook mits een kleine opleg. Check eerst of je naam nog vrij is via: https://www.whois.com/whois/ voor je deze aanvraag bij ons doorgeeft aub. Weet je het nog niet of heb je advies nodig? Sla dit dan over. Tijdens vervolgcontact bespreken we dit graag met jou!
 • Geef hier je keuze template aan aub. In pricipe is elk template geschikt. De foto's en thema zijn slechts om de layout aanschouwelijk te maken. De sport layout kan dus evengoed voor een kapperszaak gebruikt worden enz.
 • Elke budgetwebsite kan in meerdere kleurenschema's worden opgeleverd. Geef hier aan welk kleurenschema wij voor jou dienen te publiceren.
 • Upload de tekstdocumenten ( eenvoudig kladblok max 1 A4 tekst zonder opmaak! ) naar dit formulier. Wij zorgen zelf voor de nodige professionele opmaak. Maak voor elke pagina een apart tekstdocument met de gewenste pagina naam bv: Home, Diensten enz. zodat wij direct zien welke tekst op welke pagina moet komen.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Indien je reeds een logo hebt, upload het dan hier liefst in het EPS of AI bestand. Zo kunnen wij het zelf zonder kwaliteitsverlies op correct maat brengen voor toepassing in je website.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Geef hier aan wat er precies in je logo moet komen qua naam en eventuele slogan, kleuren en uitstraling aub. Wij nemen contact met jou op i.v.m. meer details en overleg prijs.
 • Je kunt ook je algemene voorwaarden in PDF meesturen indien je deze hebt en ter download wenst aan te bieden op je contactpagina.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Upload de foto's naar dit formulier. De foto voor de homepage of andere waar je de foto over de hele breedte van de pagina wenst te laten tonen,dient minstens 1920 px breed en 600 px hoog en van degelijke scherpe kwaliteit te zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
 • Conform de AVG dienen wij toestemming te vragen om je gegevens te mogen verwerken. Akkoord?
×
×

Winkelmand

WAAR MAG IK JOU MEE HELPEN?

  Conform de AVG moeten wij je toestemming vragen om je gegevens te verwerken, Akkoord?

FAQ-BUDGETWEBSITE-ALL-IN