BUDGETWEBSITE ALL IN

Snel professioneel online!

WAT KOST EEN BUDGETWEBSITE ALL IN?

De kosten van een WordPress website laten maken vallen reuze mee met onze Budgetwebsite all in. Een kant en klare budgetwebsite is voor jou als starter met beperkt budget een zeer betaalbaar alternatief. Hier kun je ook nog kiezen of je daarna wel zelf kleine aanpassingen gaat doen of alles aan ons wilt uitbesteden. Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop of lees verder…..

Goedkoop een website laten maken en toch snel en professioneel online zijn met je bedrijf?
Dat kan met onze All in one Budgetwebsite formule!

Je hebt keuze uit een aantal maatwerk layouts, waar wij, na opdracht en betaling, mee aan de slag gaan. Je eigen unieke bedrijfsuitstraling krijgt zo vorm zodat je onderscheidend blijft ten opzichte van je concurrenten. Ligt het schrijven van pakkende teksten je niet zo goed of heb je er geen tijd voor? Dan hebben wij goed nieuws, want  je kunt er ook voor kiezen om de teksten door ons te laten schrijven en ons rechtenvrije foto’s laten kiezen die naadloos passen bij je bedrijf en doelgroep.

Alles onder één kap!

Bij ons heb je alles handig onder één kap, want ook logo, huisstijl en het regelen van drukwerk en hosting, kun je aan ons uitbesteden!

Het kiezen van een geschikte en beschikbare domeinnaam kan voor een leek vaak verwarrend zijn en daarom begeleiden wij je ook in dit proces. Met ons concept “goedkoop website laten maken” nemen we dit allemaal van je over zodat je snel en zorgeloos online bent met je bedrijf. Naarmate je bedrijf of vereniging groeit, kan het zijn dat je meer opties en functionaliteiten nodig hebt.
De budgetwebsite kan steeds verder uitgebreid en aangepast worden, ze “groeit” gewoon mee met je onderneming.

WAT KOST EEN WORDPRESS WEBSITE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Professioneel online hoeft niet duur te zijn!

EENMALIG € 349

LAYOUT KEUZES + BASIS SEO
HOME + CONTACT + BLOG
GOOGLE INDEXATIE
CMS CONFIGURATIE

SNEL ONLINE

ALLES GEREGELD
OPTIE TOT UITBREIDEN
GEBRUIKSVRIENDELIJK CMS
UITBESTEDEN OF ZELF DOEN

MAANDELIJKS € 15 + BTW

DOMEINNAAM + HOSTING GEREGELD
EIGEN E-MAILADRES
UPDATES & BACKUPS
VOORDELIG  SUPPORT

Kies uit de onderstaande voorbeelden van budgetwebsites, de layout die het meest aansluit bij je wensen. Geef je wensen en gegevens door via het handige, vrijblijvende AANVRAAGFORMULIER door op de bovenstaande knop te klikken. Je hoeft niet alles in 1 keer door te geven, dat kan ook later, rechtstreeks via info@logologics.nl. Kort daarna nemen wij contact met je op via e-mail voor verder overleg of updates over de voortgang van het proces. Je legt je niet vast! Pas na je uitdrukkelijke opdracht en akkoord facturatie, zenden wij je de factuur en gaan we snel voor jou aan het werk!

Wij registreren de door jou opgegeven domeinnaam ( indien deze natuurlijk nog vrij is ) en activeren het  hostingpakket en 1 e-mail account ( info@jouw-domeinnaam.nl ) We bezorgen de gegevens van de nieuwe host voor het koppelen van deze mail in je eventuele apparaten of e-mail client. Heb je al een domeinnaam? Bezorg ons de verhuiscode van je huidige host. Wij verhuizen de naam dan naar onze server. We schakelen bij de host automatische incasso in op het door jou opgegeven bankrekening nummer, zodat dit steeds vanzelf goed geregeld blijft tot je opzegt. Het basis hostingpakket voldoet prima voor een relatief kleine tot middelgrote website en kost ongeveer € 38 ex. btw per jaar. Dit kleine bedrag voldoe je rechtstreeks aan onze hostingpartner. Heb je later behoefte aan een hoger/zwaarder pakket, doordat je je site sterk laat uitbreiden, dan betaal je vanaf dan het jaarlijks bedrag dat bij je nieuwe keuze hostingpakket past.

Al onze websites krijgen een solide zoekmachinevriendelijke basis met een SEO module waarmee je zelf je teksten zoekmachinevriendelijk kunt invoeren. Heb je weinig tot geen kennis van SEO of gewoon geen tijd of zin dit zelf te doen? Maak dan gebruik van onze invulservice!  Wij analyseren dan eerst je aangeleverde teksten en foto’s en passen deze waar nodig aan om optimale kansen in de zoekmachines te verkrijgen op je belangrijkste zoekwoord EN aantrekkelijk en prettig leesbaar zijn voor je doelgroep.

Je krijgt de lay-out met aantal pagina’s of in one pager vorm, zoals je die hebt gezien en  gekozen hebt. Indeling van de homepage, lettertype en grootte, eenvoudig contactformulier, kant en klare blogmodule dat je kunt uitzetten als je dat ( nog ) niet wenst te gebruiken.) Je kunt de bestaande demoteksten nu makkelijk zelf aanpassen door in te loggen vanaf je pc met internettoegang en vervangen met je eigen teksten en foto’s. Je kunt ook zelf zoveel nieuwe extra pagina’s aanmaken als je maar wilt. Wil je dit liever niet zelf doen? Maak dan gebruik van onze invulservice.

Een website moet, net als je auto, regelmatig onderhouden worden om goed en veilig te blijven functioneren. Het continue maandelijks updaten kan vaak kleine tot grotere tijdelijke conflicten veroorzaken, welke wij gelijk oplossen. Maandelijkse backups zorgen voor extra veiligheid in geval er iets flink zou misgaan om wat voor reden dan ook. Ook dienen er module licenties betaald te worden. Dit zit verwerkt in je maandelijks bedrag. Zo weet je steeds waar je aan toe bent en hebt er verder geen omkijken naar!

Wij voegen je aangeleverde teksten en foto’s op deskundige, beproefde en zoekmachinevriendelijke manier, eenmalig in je pagina’s. Wij zorgen dat alles ook op kleine mobiele schermen goed leesbaar en prettig ingedeeld is. Je hebt hier verder dus ook helemaal geen omkijken meer naar! Wil je meer pagina’s laten aanmaken en invullen met teksten en foto’s? Dat kan mits overleg en na-calculatie.

Nee, alles wordt makkelijk op je eigen tempo online geregeld, meestal via e-mailcontact, maar telefonisch kennis maken kan ook! Alle werkzaamheden kun je vanuit je vertrouwde omgeving, wanneer het jou uitkomt, volgen via de link naar je nieuwe website.

Ja, ook hier zit je goed met onze budgetwebsites! Heb je later wat meer budget en wil je toch een andere uitstraling qua lay-out en kleurenschema, dan kun je dit voordelig door ons laten uitvoeren na offerte!

Dat kan en mag, het zijn rechtenvrije foto’s! Je eigen ( genomen of gekozen ) foto’s zorgen wel voor een unieke uitstraling. De foto’s welke over de hele breedte weergegeven worden dienen minstens 1920 x 600 pixels groot te zijn. Hou hiermee rekening bij het kiezen en aanleveren aub.

Indien je snel online al de gevraagde gegevens correct en klaar doorgeeft kunnen wij je site meestal binnen een week of twee online plaatsen op je eigen domein. Vaak zelfs sneller….

Geen probleem, ook hier bieden we een extra voordelig totaalpakket aan ( € 499 ex. btw ).
Indien gewenst houden we hier ook rekening met je startersbudget en krijg je flinke korting op onze normale tarieven. Dit kunnen we doen door het recht op het aantal aanpassingen te verminderen naar bv 2 rondes i.p.v. 4. Vraag in ieder geval naar de mogelijkheden, we denken graag met jou mee om tot een optimale en haalbare oplossing te komen!

Bij wet vallen websites onder de gebruikerslicentie van de ontwerper. Zolang het jaarabonnement wordt afgenomen volgens afspraak, bepaal jij wat er op je website komt te staan en kunnen wij zorgen dat alles soepel blijft functioneren.  Je kunt je “onderhoudscontract” jaarlijks 1 maand voor het verlopen van het jaarabonnement zonder gedoe opzeggen via e-mail.

Je site blijft online, maar je zorgt vanaf dan zelf voor het onderhoud en betaalt eventuele aanwezige licenties van modules zelf rechtstreeks aan de ontwikkelaars.
Je zorgt ook zelf voor backups. Het niet volgen van dit advies kan, maar valt vanaf dan onder je eigen verantwoordelijkheid. Gaat het mega fout, kun je nog steeds beroep doen op onze diensten. Wij rekenen dan kosten aan voor het werk dat nodig was om je site weer helemaal in orde te brengen. Dit kan in de praktijk flink oplopen qua werktijd, omdat we eerst alles moeten uitpluizen wat, waar en waarom iets fout is gegaan onder je eigen beheer. Vaak valt dit duurder uit, dan het lage jaarabonnement….

JE SITE IN EIGEN BEHEER KRIJGEN
Je zegt onze service en jaarcontract op en vraagt eigen beheer aan via e-mail.  Wij geven onze budgetwebsite dan vrij  via facturatie en betaling van eenmalige verwerkingskosten:  € 50 ex. btw.  Zolang je de uitstraling van de website niet compleet ( laat ) veranderen zodat het niet meer lijkt op ons ontwerp, dient onderdaan de link naar ons ( design by…) te blijven staan. Laat je de site een compleet ander design geven, mag je onze link verwijderen en desgewenst een andere link plaatsen.

Stockfoto’s met ingewikkelde licenties aanschaffen is een optie, maar vaak duur. Gelukkig zijn er ook gratis mooie, rechtenvrije,  bruikbare afbeeldingen en foto’s te vinden via bv.Pixabay.com. Professionele en betaalbare stockfotos vind je ook op 123rf. Je kunt ze daar zelf downloaden en via de bijlage van het uploadformulier naar ons toesturen. Grote bestanden kun je anders ook gratis verzenden via WeTransfer.com. Zelf foto’s maken kan ook een optie zijn. Let er op dat de brede foto’s altijd in “landscape” genomen moeten zijn dus in de breedte het langst ( minstens 1920 px ) en in de hoogte minstens 600 px ) en dat als we er delen moeten uitknippen om in de layout te passen, het gedeelte dat je wenst te laten zien daar dan nog in past. Meer aanpassen kan ook altijd na overleg en kleine meerprijs.

Je kunt je  inschrijven voor onze Gratis Online WordPress cursus via deze link. Je kunt daar ook betaalbare gevorderde cursussen doorlopen. De cursus AAN SLAG MET WORDPRESS – THE BASICS is speciaal geschikt voor klanten die alleen wat kleinere aanpassingen zelf willen doen. Wil je wat extra hulp of uitbreiding? Dat kan! Mail ons je wensen en we adviseren de hoeveelheid helpdesktijd die je best vooraf aanschaft. Na ontvangst betaling en zolang je een tegoed aan budget open hebt staan gaan we snel voor jou aan de slag. Je krijgt steeds helder hoeveel er verbruikt is en wat er overblijft van je budget. Is je vraag snel te beantwoorden of bestaat er al een video tutorial van, helpen we je kosteloos verder!

Sedert onze start in januari 2008 hebben wij honderden ondernemers mogen helpen met hun eigen opstart of met het creëren van een compleet nieuwe branding en uitstraling en webdesign. 99% van onze klanten beoordeeld ons met een gemiddelde van 9.2 en daar zijn we trots op! Je vindt de klantbeoordelingen onder andere op:
"I've been through a lot of developers but I can't recommend Annie enough. Brilliant service. Helpful from the outset. She did exactly as she promised. Page load dropped from 12-15 sec. to below 5sec. She is instantly my go-to person now."
Conor Brady
CEO Ierland
"Vanaf het eerste contact voelde het goed en het klikte gelijk. Voor mij is Logologics betrouwbaar en het ideale bedrijf dat mijn werk uit handen heeft genomen. Ze komen al hun afspraken na. Ik ben dik tevreden en kan dit bedrijf is zeker aanraden!"
Deborah Baarh
CEO Aruba
"Voor mijn Rechtspraktijk was ik toe aan een nieuw logo en website op maat. Door de zeer persoonlijke manier van werken verliep het hele proces buitengewoon snel en efficiënt. Annie geeft indien nodig een duidelijke uitleg waar zij mee bezig is."
Pascal Carels
CEO Nederland
"Prima service en prijs - kwaliteitsverhouding! LogoLogics denkt goed mee en is zeer klantgericht. Wat me erg aanspreekt is dat ze vrijwel altijd bereikbaar zijn. Ondertussen 3 webshops door hun laten bouwen en onderhouden!"
LOGOLOGICS WEBDESIGN
De Mobiele Kok
CEO Nederland